Home Sitemap Zoeken
Bax Hout /
Houten vloeren

Bergen 28
Terheijden
tel: 076-5932188
fax: 076-5934713

Bax Hout

Welkom op de website van Bax Hout / Houten Vloeren.

We hopen u met deze website een zo goed mogelijk beeld te geven van wat ons familiebedrijf te bieden heeft. Kijk gerust rond of wij u van dienst kunnen zijn.

Reeds 45 jaar zijn wij gevestigd te Terheijden (Noord-Brabant). Toendertijd zijn wij begonnen met de verkoop van hout zoals bielzen en gebruikte scheepsvloeren. In de jaren zijn we uitgegroeid tot leverancier van diverse houtproducten zoals houten balken, houten meubelen, maar in het bijzonder: massief houten vloeren.

Houten vloeren kunnen we leveren in meer dan 25 verschillende houtsoorten. We hebben ons gespecialiseerd in massief Europees / Frans Eiken, Kastanje en Iepen.
Europees Frans Eiken kunnen we uit voorraad leveren in meer dan 10 verschillende breedtes, tot meer dan 25cm breed, in 4 verschillende sorteringen en zowel met als zonder vellingkant.
Het Europees Eiken kopen we in bij zagerijen in Frankrijk en Duitsland. Vanaf dat moment hebben we het proces van drogen en schaven van het hout tot een vloerdeel geheel in eigen hand. Uitgebreide informatite kunt u ook vinden op onze site houtenvloeren.nl

Naast massief houten vloeren hebben we ons ook gespecialiseerd in balkhout. Voornamelijk Eiken balkhout en Douglas balkhout. Eiken balken kunnen we in ongeveer 10 verschillende maten uit voorraad leveren. De langste balken die we op voorraad hebben zijn tot 14m1 lang.