0
Jouw winkelwagen is leeg

Onze werkplaats

Maatwerk in massief hout

In onze werkplaats bewerken we het hout dat je hebt uitgekozen zoals als jij dat wil. Afkorten, schulpen, zagen, schaven, verlijmen, schuren en borstelen: het kan allemaal. Zo ga jij naar huis met de maatwerk tafel, meubelpanelen, bladen of bouwpakketten die je zoekt. Of je laat het hout gewoon door ons thuisbezorgen. We bieden verschillende soort hout op maat zoals o.a.:

Meubels

Houten Tafel
op maat gemaakt

in onze showroom staan altijd diverse soorten tafels in allerlei afmetingen en afwerkingen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en kunnen we samen met jou de gewenste tafel uittekenen en produceren. Veelal doen we dit met metalen onderstellen maar traditioneel met houten poten is zeker mogelijk. 
We maken ze in diverse houtsoorten die wij in het assortiment hebben en zelfs lengtes tot 5m is geen probleem. Wil je een ronde tafel ov toch liever een (Deens) ovaal ook die kunnen wij op maat voor je maken. We kunnen de randen voorzien van een verjonging of een strakke facet kant. Kom langs en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

 

exterieur

Overkapping op maat

Op zoek naar een bouwpakket op maat? Wij zijn Toplawood dealer en kunnen je voorzien van een overkapping of buitenverblijf op maat. Verbindingen zijn bij een dergelijk pakket voorbereid en het pakket komt met duidelijke instructies. 

Stel met onze handige configurator zelf je pakket samen en ontvang aansluitend een prijsopgave.

 

Klik hier om naar de 3D configurator te gaan.

Baxhout
Baxhout

interieur

Vensterbanken

Een houten vensterbank op maat is DE afwerking in een woning. Je creëert er warmte en sfeer mee. Wij maken ze in diverse houtsoorten en in iedere gewenste afmeting. Ook kunnen we de vensterbanken met boomstamvorm leveren zodat je een nog rustiekere en speelsere uitstraling krijgt. 
We maken de vensterbanken volledig op maat maar we hebben ook standaard afmetingen. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Houten vensterbank

interieur

Massief houten werkBladen

Voor een houten bureaublad, massief houten bladen van eettafels, salontafels, bijzettafels en wastafels ben je bij ons aan het juiste adres. Jij geeft aan in welke stijl en van welke houtsoort het blad gemaakt moet worden en de meubelmakers in onze werkplaats gaan aan de slag.
We kunnen bladen in kleine afmetingen maar ook in extreme maatvoering kunnen wij je van dienst zijn.


Ben je meubelmaker, interieurbouwer of ander houtverwerkend bedrijf ook dan kunnen we je b2b van een mooi product voorzien.

Baxhout
Baxhout

interieur

meubelpanelen

Diverse meubelpanelen kunnen wij uit voorraad leveren, maar ook als maatwerk zijn deze te bestellen. We kunnen ze in alle leverbare houtsoorten produceren en vormen een perfecte start om zelf keuken/ badkamerkasten of andere meubels te maken. 

Ook voor de meubelmakers en interieurbouwers kunnen wij hout op maat, half fabricaten of kant en klare panelen leveren.

interieur

Wandplanken

Een houten wandplank is een meerwaarde voor jouw interieur. Zo geeft een wandplank met blinde montage in een keuken een praktisch voordeel maar ook esthetisch is dit erg fraai. We kunnen de planken zoals gezegd met blinde montage leveren tot 22cm diep en tot 6m1 lengte. Maar kies je ervoor om de plank te voorzien van beugels dan kunnen we ze uiteraard breder maken tot de gewenste afmeting. We werken veel met maatwerk wandplanken maar hebben ook een standaard assortiment. Deze kun je vinden via de volgende knop.

Wandplanken

Baxhout
Baxhout

interieur

Planken op maat

Heb je maatwerk wandplanken, legplanken, vloerdelen of andere planken in massief hout nodig? Als jij doorgeeft wat je wil en in welke houtsoort dan zorgen onze meubelmakers in de werkplaats dat het er komt. 
Zo maken we regelmatig massieve vloerplanken voor aanheling of reparatie maar ook sierlijsten ten behoeven van renovatie. 

exterieur

Balkhout

Als specialist in eiken- en douglashout vind je bij ons een zeer uitgebreid assortiment versgezaagd balkhout in standaard afmetingen. Maar ben je echter op zoek naar hout op maat, een afwijkende- of lange lengte dan kunnen wij deze afmetingen op bestek in laten zagen. 

Baxhout
Baxhout

interieur & Exterieur

zagen en Schaven

Wil je de balken of planken die je hebt uitgezocht naar een specifieke afmeting geschaafd hebben? Of moeten diverse planken op maat gezaagd worden ook dan kunnen wij dit onze werkplaats uitvoeren. 

 

Onze werkplaats

Een greep uit onze productie

Hieronder tref je diverse voorbeelden van producten die wij hebben gemaakt. Veelal zijn deze snapshots door onze klanten of in onze werkplaats met een eenvoudige camera gemaakt. 

Hout op maat

Vul het onderstaande formulier in, mail of bel: dan laten we je weten wat de mogelijkheden zijn voor hout op maat.

Houtsoort
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.