0
Jouw winkelwagen is leeg

de inspiratiebron voor massief hout

Bax hout showroom

Wil jij in of rond huis aan de slag met hout? Dan doe je in onze showroom en houtwinkel volop inspiratie op. Wij staan klaar om je te helpen en adviseren over de meest geschikte houtsoort en afwerking van jouw project.

Showroom

Advies

Ons familiebedrijf kent zijn oorsprong in 1965. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring die we met je kunnen delen. We staan klaar om al je vraagstukken op het gebied van hout van het juiste advies te voorzien. Je kunt bij ons vrijblijvend zonder afspraak binnen lopen en we zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.

 

Baxhout
Baxhout

Showroom

Tafels

in onze showroom staan altijd diverse soorten tafels in allerlei afmetingen en afwerkingen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en kunnen we samen met jou de gewenste tafel uittekenen en produceren. Veelal doen we dit met metalen onderstellen maar traditioneel met houten poten is zeker mogelijk. 
We maken ze in diverse houtsoorten die wij in het assortiment hebben en zelfs lengtes tot 5m is geen probleem. Wil je een ronde tafel of toch liever een (Deens) ovaal ook die kunnen wij op maat voor je maken. We kunnen de randen voorzien van een verjonging of een strakke facet kant. Kom langs en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Showroom

Vloeren

Reeds 35 jaar verkopen wij houten vloeren. Een kwalitatief goede en goed gelegde vloer geeft tientallen jaren woonplezier Houten vloeren zijn in zeer veel verschillende houtsoorten en afwerkingen leverbaar. in onze showroom liggen diverse veel gekozen vloeren op de grond, zodat je een goed beeld krijgt. We leveren zowel massief houten vloeren als multiplank uitvoeringen, die je zowel recht als in visgraatpatroon kan leggen. 

Kijk voor meer info over houten vloeren op de volgende pagina:

Houten vloeren

 

Baxhout
Baxhout

Showroom

Hout behandeling

Je hebt een meubel gemaakt of je vloer geschuurd en deze moet nu behandeld worden om vlekken en beschadigingen tegen te gaan. Maar ook je nieuwe veranda of schutting kan behandeld worden om vergrijzing te voorkomen. De keuze in afwerkproducten is zeer groot en daarom is een persoonlijk advies erg belangrijk en prettig. Wij hebben een ruime keuze aan afwerkingen voor verschillende toepassingen. Zo zijn sommige producten niet geschikt voor een vloer maar wel zeer goed voor een meubel. Kom langs en laat je informeren door een van onze specialisten.

Showroom

een baxke koffie met een goed boek

Wil je je verdiepen in het maken van houtconstructies of over het gebruik van hout? Wij hebben een mooie collectie informatieve en fraaie boeken die over hout gaan. Pak een BAXke verse koffie en blader door een van onze mooie boeken.

Baxhout