0
Jouw winkelwagen is leeg

naaldhout, ook bekend als:

Larix

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting.

Lariks Syberisch op maat

Vul het onderstaande formulier in, mail of bel: dan laten we je weten wat de mogelijkheden zijn voor Syberisch Lariks op maat.

Houtsoort
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
170mm breed
170mm breed
Beschikbare kwaliteit
FAS
Per st. vanaf:19,00
incl. BTW
1 lengtemaat beschikbaar
Lariks syberisch hout

Subheadline

Foto links
met tekst rechts

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Subheadline

Foto rechts
met tekst links

Het hout wat de Douglasspar levert is door de gunstige eigenschappen zoals natuurlijke duurzaamheid en sterkte zeer breed toepasbaar. Daarbij heeft het een zeer warme kleur en levendige structuur.

Lariks syberisch

Herkomst en certificering

Lepenhout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-west Europa. Wij kopen voornamelijk in bij Duitse en Franse zagerijen die PEFC of FSC gecertificeerd zijn wat verantwoord bosbeheer verzekerd.