Wandplanken

Massief houten wandplanken zijn praktisch en sfeervol

Ben je op zoek naar wat meer opbergruimte in de keuken, slaapkamer of woonkamer dan is een massief houten wandplank de oplossing. We leveren ze in diverse standaard maten en uitvoeringen. Wil je hem "blind" bevestigen of met een beugel aan de muur ophangen. Voor beide opties hebben we diverse mogelijkheden. Ook kunnen we maatwerk oplossingen in onze werkplaats produceren voor lastigere situaties of in bijzondere maatvoeringen.

Boomstamvorm
Boomstamvorm
Beschikbare kwaliteit
Rustiek AB
Per st. vanaf:105,00
incl. BTW
2 lengtematen beschikbaar
Strak model
Strak model
Beschikbare kwaliteit
Rustiek AB
Per st. vanaf:90,00
incl. BTW
2 lengtematen beschikbaar
Baxhout

Wandplanken

Recht of boomstamvorm

Wil je een strak en modern uiterlijk voor je wandplank kies dan voor een recht en strak model. We voorzien ze van een klein facetkantje zodat ze mooi zijn afgewerkt. Wil je echter een speelse en natuurlijke vorm kies dan voor een wandplank met boomstamvorm. De vorm van de boom zit er dan aan de voorzijde nog in waardoor je een fraai effect krijgt. 

Wandplanken

Montage

Houten wandplanken zijn op vele manieren te monteren. Tot 22cm breed kunnen we ze voorzien van een zogenoemde "blinde" bevestiging. In de plank zit een gat geboord war een ijzeren pen in gaat. Deze pen heeft aan de andere zijde een grove schroefdraad die in een plug in de muur gedraaid moet worden. Vervolgens schuift de plank hier overheen. 
Wij hebben echter ook een klein assortiment metalen beugels die te gebruiken zijn bij bredere wandplanken. Deze zijn er in allerlei afmetingen zodat er altijd een geschikt is voor jouw toepassing. 

Baxhout

Stuur ons een bericht

Heb je interesse in 1 van onze producten of diensten vul dan onderstaand formulier in.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.