0
Jouw winkelwagen is leeg

Massief houten vensterbank

Een houten vensterbank geeft warmte en sfeer aan ieder interieur

Bij het afwerken van een interieur zijn de vensterbanken een sfeer bepaler in jouw interieur. Ben je op zoek naar naar extra warmte en sfeer kies dan voor vensterbanken van massief hout. We hebben diverse standaardmaten maar ook maatwerk is voor ons geen probleem. Ze zijn er in strakke uitvoering maar ook met een natuurlijke vorm geven onze houten vensterbanken iedere ruimte net wat meer uitstraling.

Overzet model
Overzet model
Beschikbare kwaliteit
Rustiek AB
Per st. vanaf:75,00
incl. BTW
2 lengtematen beschikbaar
Boomstamvorm
Boomstamvorm
Beschikbare kwaliteit
Rustiek AB
Per st. vanaf:85,00
incl. BTW
2 lengtematen beschikbaar
Strak model
Strak model
Beschikbare kwaliteit
Rustiek AB
Per st. vanaf:70,00
incl. BTW
2 lengtematen beschikbaar
Baxhout

Vensterbank

Overzet 

Heb je een bestaande vensterbank die om een of andere reden niet gedemonteerd kan worden gebruik dan onze overzet vensterbanken. Ook zijn deze type vensterbanken uitermate geschikt als de ruimte beperkt is. We maken ze van planken van 2cm dik en daardoor passen ze in de meeste gevallen onder een draai/ -kiepraam. We leveren ze in standaardafmetingen maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. 

Kijk voor de diverse mogelijkheden in onze webshop via onderstaande knop

Webshop

vensterbank

Recht en strak

Ben je op zoek naar een warme maar ook strakke vensterbank dan is onze rechte variant een goede oplossing. De vensterbanken leveren we in onbehandelde uitvoering zodat je zelf eventueel met een kleur naar keuze de plank kan afwerken. Zo is er voor ieder interieur een mooie afwerking te maken. We hebben een aantal standaardafmetingen in Europees eiken maar ook maatwerk tot 5m uit 1 stuk is geen probleem. 

Bekijk de mogelijkheden in de webshop via onderstaande knop:

Webshop

Baxhout
Baxhout

Vensterbank

Boomstamvorm

Vensterbanken met boomstamvorm kenmerken zich door hun natuurlijke vorm aan de voorzijde. We schuren deze glad zodat het wel prettig aanvoelt. Door golvende voorzijde krijg je een speels en natuurlijke sfeer. We leveren ze standaard in een dikte van 4cm maar ook 2cm is mogelijk. 

Voor de standaardafmetingen kan je terecht in de webshop en voor maatwerk kan je het contactformulier gebruiken.

Webshop   Maatwerk

Vensterbank op maat

Vul het onderstaande formulier in, mail of bel: dan laten we je weten wat de mogelijkheden zijn voor een vensterbank op maat.

Houtsoort
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.