Houten Visgraat Vloer

Een houten visgraat vloer is een tijdloze keuze in ieder interieur

 

Een houten vloer in een patroon gelegd is in veel situaties een aanwinst voor de ruimte. Door diverse mogelijkheden qua maatvoering en afwerking is zowel een klassieke of moderne uitstraling te creëren. Zo geeft een visgraat met band en bies een traditioneel gevoel en is een visgraat of hongaarse punt in een wat grotere afmeting zeer fraai in een modern interieur. 

Baxhout

uitvoering

Houtsoorten

Visgraat vloerdelen worden altijd uitgevoerd in een multiplank variant. Deze vloerdelen zijn stabiel en geven daarom zeker op de lange termijn het mooiste resultaat. De diverse patronen worden nagenoeg altijd in Europees Eiken uitgevoerd. Dit is vooral vanwege de goede beschikbaarheid en neutrale kleur. 

 

 

uitvoering

Afmetingen

Visgraatvloeren zijn leverbaar in zeer kleine tot zeer grote walvisformaat afmetingen. De visgraat vloeren die wij leveren zijn altijd 16mm dik en hebben rondom een mes en groef profiel. Ze beginnen bij een afmeting van 10x50cm en lopen op tot 18x90cm. Het meest gebruikte formaar is 12x60cm of 14x70cm. 

Baxhout
Baxhout

Afwerking

Band &
Bies

Om een visgraat een klassieke uitstraling te geven is deze af te werken met een band of de nog traditionelere manier is met een band en bies. De bies wordt vaak uitgevoerd in een donkere houtsoort zoals wengé. Alle benodigdheden die bij een visgraat horen kunnen wij leveren. 

 

 

Aanvraagformulier verdere informatie

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.