0
Jouw winkelwagen is leeg

Werkbladen

Massief houten 
Werkbladen zijn breed toepasbaar

Massief houten werkbladen zijn zeer veelzijdig te gebruiken. We leveren ze als maatwerk in zeer diverse afmetingen voor eettafels, salontafels, bureau en bar bladen maar ook voor wastafels en andere meubels.

Baxhout

Werkbladen

Tafelbladen

We maken tafels volledig op maat maar heb je al een bestaand onderstel of heb je hier een andere oplossing voor dan kunnen we ook enkel een los blad op maat voor je maken. Dit kan in nagenoeg alle afmetingen en in een divers aanbod houtsoorten. Wil je hier meer informatie over kom dan langs of gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Contact

 

werkbladen

Bureau en bar bladen

Tegenwoordig is thuiswerken meer regel dan uitzondering. Een mooi bureaublad in je thuiskantoor maakt dit een fijne plek om te werken. We kunnen een dergelijk blad volledig op maat maken met uitsparingen voor stopcontacten e.d. In de meeste gevallen zijn deze bladen 60cm breed. 

Ook barbladen voor op een kookeiland of als blad op een bar in een restaurant kunnen we voor je op maat maken. Barbladen zijn over het algemeen zo rond de 40cm breed maar ook dit is nader te bepalen.

Baxhout
Baxhout

Werkbladen

Salontafels

Bladen voor salontafels hebben vaak een rechthoekige vorm bijvoorbeeld 100x50cm of 120x60cm. Heb je een bestaand onderstel en wil je dit voorzien van een nieuw blad dan kunnen we dit voor je op maat maken. Ben je echter op zoek naar een complete tafel dan hebben wij in houten en stalen onderstellen voldoende mogelijkheden. Kom langs of neem met ons contact op!

 

werkbladen

Wastafels

Wil je een houten blad gebruiken als wastafel dan is het belangrijk dat je dit goed behandelt. Hierin kunnen we je goed adviseren in onze showroom. We kunnen een blad op maat maken voor je maar we hebben in onze houtwinkel ook een ruim assortiment bladen staan die direct zijn mee te nemen. 

Baxhout

Stuur ons een bericht

Heb je interesse in 1 van onze producten of diensten vul dan onderstaand formulier in.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.